Despre noi

Fundatia Doctrina s-a infiintat in luna ianuarie a anului 2006, in baza Ordonantei nr. 26/2000 cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2006 si si-a propus prin statut desfasurarea de activitati in domeniile: invatamant, sanatate, asistenta sociala, consultanta manageriala, managementul turistic si agroturism, plasare a fortei de munca. In aceste domenii scopul fundatiei este acela de a deveni o FUNDATIE EUROPEANA.

SES Iris , infiintata in cadrul Fundatiei Doctrina, este o structura de economie sociala care functioneaza ca si activitate economica in cadrul fundatiei, al carei principal obiectiv este de a avea o incidenta sociala mai curand decat de a genera profit.

SES Iris s-a infiintat ca urmare aprobarii proiectului POSDRU/173/6.1/S/148889 cu titlul :
Dezvoltarea economiei sociale prin infiintarea si dezvoltarea de intreprinderi sociale- Sansa Evolutie Stabilitate , proiect a carui beneficiar este Municipiul Sebes, iar Fundatia Doctrina este partener.

Proiectul se incadreaza Axei prioritare 6 ”Promovarea incluziunii sociale”, respectiv Domeniului major de interventie 6.1.”Dezvoltarea economiei sociale” din cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.